Werkwijze

Online bestellen bij Studio Snowpuppe


Maak een selectie van de producten door op de knop “Webshop” linksboven te klikken en daarna een product categorie (bijv Chestnut) aan te klikken. Selecteer het gewenste aantal en druk daarna op de knop 'aan mandje toevoegen'. Wanneer u klaar bent met winkelen drukt u op de knop 'doorgaan naar kassa'
U kunt kiezen uit 4 opties:

1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier- programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. 

2. Paypal:
Met Paypal betaalt u gemakkelijk en op een veilige manier, u heeft hiervoor wel een paypal account nodig. Via uw Paypal account worden al uw gegevens veilig bewaard en kunt u kosteloos het bedrag laten overschrijven. 

3. Creditcard:
Via Paypal kunt u ook gemakkelijk via uw creditcard op een veilige manier betalen, u heeft daar geen paypal account voor nodig. Uw creditcard gegevens worden niet opgeslagen en enkel gebruikt voor de eenmalige betaling van uw bestelling, u kunt de gegevens echter ook veilig opslaan bij Paypal voor toekomstige bestellingen. 

4. Bank overschrijving:
Mocht u liever niet online willen betalen kunt u ook het bedrag overschrijven naar onze rekening. Zodra wij de betaling hebben ontvangen zullen we uw bestelling versturen. Eventuele kosten voor het overschrijven van een buitenlandse rekening zijn voor de koper. Alle prijzen zijn inclusief 21% Btw en exclusief verzendkosten. Status van de bestelling

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch per e-mail een orderbevestiging met een overzicht van de bestelde producten. Zodra de betaling heeft plaatsgevonden ontvangt u van ons mail wanneer dat heeft plaatsgevonden en zal de bestelling worden verwerkt. Zodra de bestelling is verwerkt zal er nogmaals een mail worden verzonden dat het pakket onderweg inclusief de track & trace code waarmee u de zending kunt volgen op de website van de vervoerder (TNT, DHL etc.) 


Bestelling wijzigen

Tijdens het bestelproces kunt u altijd producten verwijderen of toevoegen. Is de order geplaatst, dan kunt u in principe geen wijzigingen meer door voeren. Indien de order is geplaatst en u ontdekt dat u niet het juiste product of kleur heeft besteld, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0647760630 zodat gekeken kan worden of de bestelling nog kan worden gewijzigd.

 

Reservering annuleren

U kunt de reservering binnen 1 werkdag annuleren via een e-mail onder vermelding "Annuleer reservering" met bijbehorend bestelnummer of even bellen naar 0647760630.