FIY Kroonuppe plafondkapje herfst groen

Meer Views

€ 19,00

Elke lamp wordt geleverd met een snoerset, bestaande uit een porceleinen fitting, een gekleurd textiel snoer en een plafondkapje. Kies ajb een kleur snoer.

* Vereiste velden

€ 19,00

FIY Kroonuppe plafondkapje herfst groen

Details:

Omdat we ons plezier in het werken met papier willen delen, is er nu de Kroonuppe. Een plafondkapje van papier dat je zelf vouwt.
Het product is al voorzien van vouwlijnen en wordt geleverd met een vouw instructie. Als je een vliegtuigje kunt vouwen, dan lukt dit ook.

De Kroonuppe kan gebruikt worden als plafondkapje voor bij een lamp of als kapje om over een wandstopcontact te plaatsen.
In tegenstelling tot standaard plafondkapjes, kan de Kroonuppe binnen 1 minuut vanaf de onderkant geplaatst worden. Bij gebruik met een lamp die al hangt, hoeft dus de bedrading niet losgehaald te worden.
Dit maakt de Kroonuppe ook erg geschikt voor mensen die al een los peertje hebben hangen, maar nog geen plafondkapje.


Het snoer en de fitting zitten er niet bij. Die staan alleen op de foto om het gebruik te illustreren. 


Afmetingen:
- 19 cm breed
- 5,5 cm hoog


€ 19,00

Details

Kroonuppe plafondkapje van papier

Omdat we ons plezier in het werken met papier willen delen, is er nu de Kroonuppe. Een plafondkapje van papier dat je zelf vouwt. Het product is al voorzien van vouwlijnen en wordt geleverd met een vouw instructie. Als je een vliegtuigje kunt vouwen, dan lukt dit ook

Omschrijving

De Kroonuppe kan gebruikt worden als plafondkapje voor bij een lamp of als kapje om over een wandstopcontact te plaatsen. In tegenstelling tot standaard plafondkapjes, kan de Kroonuppe binnen 1 minuut vanaf de onderkant geplaatst worden. Bij gebruik met een lamp die al hangt, hoeft dus de bedrading niet losgehaald te worden. Dit maakt de Kroonuppe ook erg geschikt voor mensen die al een los peertje hebben hangen, maar nog geen plafondkapje. 

Afmetingen

De afmetingen van het plafondkapje zijn:
5,5 cm hoog;
19 cm diameter.
 

Wat krijg je er bij?

- Kroonuppe plafondkapje
- klein plastic ringetje om het plafondkapje mee vast te zetten
- vouw instructie


Het snoer en de fitting zitten er niet bij. Die staan alleen op de foto om het gebruik te illustreren. 

Verzendkosten

Verzenden naarKostenSamen met een ander item
Nederland 1.95 EUR 0.00 EUR
Binnen de EU 3.95 EUR 0.00 EUR
Buiten de EU 3.95 EUR 0.00 EUR