Muurlamp Klimoppe met Moth gradient

Meer Views

€ 165,00

kies een kleur voor de lamp

* Vereiste velden

€ 165,00

Muurlamp Klimoppe met Moth gradient

Details:

Klimoppe is een sportieve muurlamp die het liefst tegen uw muur aan wil klimmen.


Deze muurlamp bestaat uit:
- papieren lamp naar keuze
- 2 houten knopen en plugjes + bevestigingsmiddelen (schroeven en muur-pluggen)
- een houten steel
- 3,5 m textiel snoer (kleur naar keuze)
- porceleinen fitting, stekker en schakelaar.

Het wandsysteem is geschikt voor gebruik met de modellen Chestnut en Moth. Met de houten steel kan afgesteld worden hoe ver de papieren lamp van de muur af komt te hangen. De houten steel blijft in elke stand vanzelf op zijn plaats door de wrijving met het snoer.


De houten knopen kunnen ook gebruikt worden als plafondhaakje.Ontworpen door Kenneth en Nellianna

Levertijd: 5 werkdagen


Certificering:         


€ 165,00

Details

Look and Feel

Klimoppe is een sportieve muurlamp die het liefst tegen uw muur aan wil klimmen.

Deze muurlamp bestaat uit:
- papieren lamp naar keuze
- 2 houten knopen en plugjes + bevestigingsmiddelen (schroeven en muur-pluggen)
- een houten steel
- 3,5 m textiel snoer (kleur naar keuze)
- porceleinen fitting, stekker en schakelaar.

Het wandsysteem is geschikt voor gebruik met de modellen Chestnut en Moth.
Met de houten steel kan afgesteld worden hoe ver de papieren lamp van de muur af komt te hangen. De houten steel blijft in elke stand vanzelf op zijn plaats door de wrijving met het snoer.

De knopen kunnen ook gebruikt worden als plafondhaakje.

Ontworpen door Kenneth en Nellianna

Afmetingen

De lengte van het snoer is 3,5 m.
De lengte van de houten steel is 50 cm.

Wat krijg je er allemaal bij?

Muurlamp Klimoppe komt met de volgende onderdelen: 3,5 m gekleurd snoer, 2 houten knopen + bevestigingsmiddelen (schroeven en muur-pluggen), schakelaar en stekker.
Daarnaast worden alle lampen geleverd met een porceleinen fitting en een gebruiksaanwijzing. De lampen worden opgestuurd in een stevige kartonnen doos, waarin de porceleinen fitting is vastgezet, zodat deze niet kan schuiven.

Ophangen

De lamp is erg eenvoudig op te hangen. Het enige dat je hoeft te doen is de 2 houten knopen aan de muur bevestigen. Met de houten steel kun je zelf bepalen hoe ver de papieren lamp van de muur af zit.

Lamp advies

Veiligheid

Al onze lampen voldoen aan het CE keurmerk en zijn daardoor 100% veilig bevonden volgens de regelgeving van de Europese Unie.

 

Wat is een spaarlamp?

De lamp is alleen geschikt voor spaarlampen of LED lampen. Deze worden minder warm dan gloeilampen. Momenteel zijn in Europa alleen nog maar spaar- of LED-lampen te koop.
Een spaarlamp van 11 Watt is te vergelijken met een gloeilamp van 60 Watt. 11 Watt is een geschikt voltage voor de lampen van Studio Snowpuppe.

 

Een LED lamp is milieuvriendelijker

Wij adviseren LED-lampen. Deze zijn gezonder voor de natuur dan spaarlampen, omdat spaarlampen een vrij hoge hoeveelheid kwik bevatten.
De Ikea levert een aantal geschikte LED-lampen onder de naam LEDARE. De lamp dient E27 te zijn.

Verzendkosten

Verzenden naarKostenMet een ander item samen
Nederland 5.95 EUR 0.00 EUR
binnen de EU 10.95 EUR 0.00 EUR
buiten de EU 15.95 EUR 0.00 EUR

Het verhaal achter muurlamp Klimoppe

Wil je weten hoe Snowpuppe op het idee voor de muurlamp Klimoppe is gekomen? Snowpuppe kreeg na een tijdje vragen of het ook mogelijk kon zijn om de papieren diamanten aan de muur te hangen. Hij begon hardop na te denken, maar hij had eigenlijk maar heel weinig mogelijkheden. Op de Noordpool werden alleen houten knopen en houten bezemstelen gemaakt. Dit waren tot nu toe de enige producten die de andere sneeuwmannen daar echt nodig hadden gehad. Daar moest Snowpuppe het dan maar mee doen.

Op een mooie lentedag tijdens het vissen boven een wak in het ijs tobde hij met een ander probleem. Hij had eigenlijk geen tijd om te vissen door zijn drukke werk met de lampen. Dus bedacht hij of het mogelijk was om iets te bedenken zodat hij vanuit huis kon vissen. Hij maakte een constructie met de houten knopen en bezemstelen die hij nu toch al had liggen. De knopen maakte hij vast aan zijn huisje en hij leidde zijn hengeldraad erdoorheen. Om de zoveel meter plaatste hij een bezemsteel waar het hengeldraad ook doorheen liep. Bij het wak zette hij de laatste bezemsteel neer zodat zijn dobber precies in het wak terecht kwam.

Thuis aangekomen hoefde Snowpuppe alleen maar te kijken of het hengeldraad bewoog. Toen bedacht hij dat dit ook de oplossing was voor het ophangen van de lampen aan de muur.