Chestnut gevouwen papieren origami lamp kanariegeel

Meer Views

€ 95,00

Kies een kleur snoer.
Elke lamp wordt geleverd met textiel snoer, porseleinen fitting en plafondkapje.

* Vereiste velden

€ 95,00

Chestnut gevouwen papieren origami lamp kanariegeel

Details:

Deze origami lamp heeft een hoekige buitenkant en een binnenkant met krommingen. De gebogen binnenkant is iets dat je niet verwacht. Net als wanneer je voor het eerst een kastanje openmaakt en er achter komt dat de binnenkant heel mooi glad en rond is. Terwijl de buitenkant juist heel stekelig is.
Deze lamp is met grote nauwkeurigheid gevouwen uit 1 stuk speciaal FSC papier van het type Butterfly. De hoekige en gebogen vouwen spelen met het licht.

De afmetingen van deze origami lamp zijn:
-18 cm hoog;
-28 cm diameter.


Ontworpen door Kenneth en Nellianna

Levertijd: 5 werkdagen


Certificering:                fsc

€ 95,00

Details

Klik op een van de onderstaande balken voor meer info
 

Look and Feel

Deze lamp heeft een hoekige buitenkant en een binnenkant met krommingen. De gebogen binnenkant is iets dat je niet verwacht. Net als wanneer je voor het eerst een kastanje openmaakt en er achter komt dat de binnenkant heel mooi glad en rond is. Terwijl de buitenkant juist heel stekelig is.

Deze lamp is gevouwen uit 1 stuk speciaal grijs papier van het type Butterfly. De hoekige en gebogen vouwen spelen met het licht.
Ontworpen door Kenneth en Nellianna.

Functie

Deze lamp zorgt er voor dat het licht van uw spaarlamp veel natuurlijk en gezelliger aan zal voelen. De lamp kleurt en versterkt het licht.
De lamp is erg geschikt om in de woonkamer of slaapkamer te hangen. Het is geschikt om te gebruiken als enige lichtbron in een kamer.
De lamp is gemaakt van speciaal FSC gecertificeerd papier van het type Butterfly, dat erg lang mooi blijft en zijn kleur zal behouden.

Afmetingen

De afmetingen van deze lamp zijn:
-18 cm hoog;
-28 cm diameter.

De lengte van het snoer is 3 meter.
Het snoer kan makkelijk korter gemaakt worden door het snoer in het plafondkapje op te rollen. 


 

 

Wat krijg je er allemaal bij?

Alle lampen worden geleverd met een snoerset van het design merk NUD Collection, bestaande uit een porceleinen fitting, 3 meter textiel snoer in kleur naar keuze en een plafondkapje.
Het snoer kan makkelijk worden ingekort door het snoer in het plafondkapje op te rollen.
Er zit een handleiding bij de lamp met instructies hoe de lamp op te hangen.

De lampen worden opgestuurd in een stevige kartonnen doos, waarin de lamp en de porceleinen fitting zijn vastgezet, zodat deze niet kunnen schuiven of deuken.

Lamp advies

Veiligheid

Al onze lampen voldoen aan het CE keurmerk en zijn daardoor 100% veilig bevonden volgens de regelgeving van de Europese Unie.

 

Wat is een spaarlamp?

De lamp is alleen geschikt voor spaarlampen of LED lampen. Deze worden minder warm dan gloeilampen. Momenteel zijn in Europa alleen nog maar spaar- of LED-lampen te koop.
Een spaarlamp van 11 Watt is te vergelijken met een gloeilamp van 60 Watt. 11 Watt is een geschikt voltage voor de lampen van Studio Snowpuppe.

 

Een LED lamp is milieuvriendelijker

Wij adviseren LED-lampen. Deze zijn gezonder voor de natuur dan spaarlampen, omdat spaarlampen een vrij hoge hoeveelheid kwik bevatten.
De Ikea levert een aantal geschikte LED-lampen onder de naam LEDARE. De lamp dient E27 te zijn.

Verzendkosten

Verzenden naarKostenMet een ander item samen
Nederland 5.95 EUR 0.00 EUR
binnen de EU 10.95 EUR 0.00 EUR
buiten de EU 15.95 EUR 0.00 EUR

Ophangen

De lamp is erg eenvoudig op te hangen. Haal de lamp uit de verpakking en schuif deze over het spaarlampje dat aan het plafond hangt heen volgens de instructies uit de handleiding.

Onze wens: persoonlijke aandacht en inspiratie

Sinds de start van Studio Snowpuppe in 2010, zijn we voortdurend bezig geweest om te kijken hoe we de beste kwaliteit kunnen bieden. We luisteren graag naar vragen en suggesties.

Ons doel is om je blij te maken en om je te inspireren in je creativiteit door het warme licht van onze lampen.
Creativiteit betekent voor ons avontuur en nieuwe dingen ontdekken, in welke vorm dan ook.

We hope to make you smile and brighten up your living.